A

lexander från Karlskrona kom till Curonova med förhoppning om att hitta ett yrke inom servicebranschen, då han hade sälj- och serviceanda ända ut i fingerspetsarna. Efter en kortare tid i programmet Rusta och Matcha fick Alexander en intervju, vilket ledde till jobb som köksbiträde. Vi bad Alexander dela sina tankar kring hans deltagande i programmet.

”Curonova har hjälpt mig med tankar och idéer för att förbättra mitt CV samt personliga brev. Jag fick massor med goda tips, och veckomötena var ett bra sätt för oss arbetssökande att hålla fokus på våra mål. Efter att ha gått programmet en tid fick jag jobb på egen hand, men utan Curonovas hjälp hade det varit mycket tuffare. Mitt råd till andra jobbsökande är att försöka bjuda på sig själv mer och oftare. Visa att ni finns, så löser det sig galant!”

Blir du inspirerad av våra solskenshistorier och vill ta tag i jobbsökandet?

Personerna i våra solkskenshistorier har alla gått programmet Rusta och Matcha, vilket är en tjänst vi erbjuder via Arbetsförmedningen. När du går Rusta och Matcha hos Curonova kan du känna dig trygg i att du får de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt jobbsökande, precis som våra solskenshistorier vittnar om!

Är du också intresserad av att delta i Rusta och Matcha och låta oss hjälpa dig till ditt nya jobb, eller kanske nya studier? Fyll då i vårt ansökningsformulär, så kontaktar vi dig!

Här kan du läsa mer om Rusta och Matcha och vad det kan innebära för dig som deltagare.

Har du också deltagit i Rusta och Matcha hos oss och vill inspirera andra med din solskenshistoria? Kontakta oss, vi delar den gärna!

Publicerad 
June 23, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Claudia Zawadzki

Visa alla