N

är Milan kom till oss på Curonova i Östersund för arbetsträning hade han fullt fokus på att se i vilken omfattning han kunde jobba, och ta reda på vad han behövde träna på för att närma sig arbetsmarknaden.

Han lärde sig snabbt grunderna i det digitala och kunde hantera mejl, digital kalender, teams, med mera. Milan var också intresserad av våra digitala utbildningar och föreläsningar, och tog gladeligen del av dessa. Där fick han fördjupa sina kunskaper ytterligare, och fick mer kött på benen för sitt framtida jobbsökande.

Milans handledare Nils hjälpte honom med ansökningshandlingar, och visade honom även hur han kan vara aktiv på sin linkedin-profil. Kort därefter presenterade Nils Milan för en arbetsgivare, och redan samma vecka hade Milan två (!) anställningsintervjuer. Veckan därefter började han jobba som språkstöd åt Curonova.

”Jag kan varmt rekommendera Curonova till alla på Arbetsförmedlingen som vill hitta riktiga jobb eller vill ha hjälp att skriva personligt brev och CV. Curonova hjälper en dessutom att presentera sig på rätt sidor på internet. Jag tycker att personalen har varit väldigt motiverade i att hjälpa oss, och de är varken för hårda eller för mjuka.”

Stort grattis Milan, och varmt lycka till med det nya jobbet!

Blir du inspirerad av våra solskenshistorier och vill ta tag i jobbsökandet?

Personerna i våra solkskenshistorier har alla gått programmet Rusta och Matcha, vilket är en tjänst Curonova erbjuder via Arbetsförmedningen. När du går Rusta och Matcha hos oss på Curonova kan du känna dig trygg i att du får de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt jobbsökande, precis som våra solskenshistorier vittnar om!

Är du också intresserad av att delta i Rusta och Matcha och låta oss hjälpa dig till ditt nya jobb, eller kanske nya studier? Fyll då i vårt ansökningsformulär, så kontaktar vi dig!

Har du också deltagit i Rusta och Matcha hos oss och vill inspirera andra med din solskenshistoria? Kontakta oss, vi delar den gärna!

Publicerad 
March 7, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Henry Englund

Visa alla