N

är Milan kom till oss på Curonova i Östersund för arbetsträning hade han fullt fokus på att se i vilken omfattning han kunde jobba, och ta reda på vad han behövde träna på för att närma sig arbetsmarknaden.

Han lärde sig snabbt grunderna i det digitala och kunde hantera mejl, digital kalender, teams, med mera. Milan var också intresserad av våra digitala utbildningar och föreläsningar, och tog gladeligen del av dessa. Där fick han fördjupa sina kunskaper ytterligare, och fick mer kött på benen för sitt framtida jobbsökande.

Milans handledare Nils hjälpte honom med ansökningshandlingar, och visade honom även hur han kan vara aktiv på sin linkedin-profil. Kort därefter presenterade Nils Milan för en arbetsgivare, och redan samma vecka hade Milan två (!) anställningsintervjuer. Veckan därefter började han jobba som språkstöd åt Curonova.

”Jag kan varmt rekommendera Curonova till alla på Arbetsförmedlingen som vill hitta riktiga jobb eller vill ha hjälp att skriva personligt brev och CV. Curonova hjälper en dessutom att presentera sig på rätt sidor på internet. Jag tycker att personalen har varit väldigt motiverade i att hjälpa oss, och de är varken för hårda eller för mjuka.”

Stort grattis Milan, och varmt lycka till med det nya jobbet!

Letar du jobb?
Vi kan hjälpa dig! Klicka på knappen nedan.
Ansök
Publicerad 
March 7, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Henry Englund

Visa alla