O

ves resa hos oss på Curonova började som arbetstränande. Det blev en mjukstart på 2 arbetstimmar per dag, som med tiden gick över till 8 timmar per dag.

Efter en tid kände Ove att han var klar med arbetsträningen, och han gick över till Rusta och Matcha för att försöka hitta ett jobb. För honom var det självklart att välja Curonova som sin leverantör.

Ove fick Marina som Matchare, och på kontoret i Östersund fick han även kontakt med Matcharna Nils och Mårten. Mårten hade i sin tur kontakt med ett skogsföretag vid namn Brugge, som var i behov av att anställa ny personal.

Brugge tyckte om Ove, och med de kunskaper Ove dessutom införskaffat sig genom att gå ett antal kurser hos Curonova var jobbet hans. Och som om det inte var nog fick han även rollen som handledare!

Blir du inspirerad av våra solskenshistorier och vill ta tag i jobbsökandet?

Personerna i våra solkskenshistorier har alla gått programmet Rusta och Matcha, vilket är en tjänst vi erbjuder via Arbetsförmedningen. När du går Rusta och Matcha hos Curonova kan du känna dig trygg i att du får de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt jobbsökande, precis som våra solskenshistorier vittnar om!

Är du också intresserad av att delta i Rusta och Matcha och låta oss hjälpa dig till ditt nya jobb, eller kanske nya studier? Fyll då i vårt ansökningsformulär, så kontaktar vi dig!

Här kan du läsa mer om Rusta och Matcha och vad det kan innebära för dig som deltagare.

Har du också deltagit i Rusta och Matcha hos oss och vill inspirera andra med din solskenshistoria? Kontakta oss, vi delar den gärna!

Publicerad 
August 2, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Beatrice Hagenvald

Visa alla
Kunde inte hitta blogginlägg.