A

nton i Hälsingland har fått jobb, och inte vilket jobb som helst – det är ett jobb som han trivs mycket bra med, och där han känner att han får utvecklas med nya erfarenheter och kompetenser!

Det var dock ingen självklarhet för Anton att söka jobbet, tvärt om. Jobb han inte kände till eller visste något om avvisade han ofta med hänvisning till att han inte trodde att det var något för honom. Det kallas förutfattade meningar, och det är något vi alla har i någon utsträckning.

Anton rådfrågade sin Matchare Hasse på Curonova i Hudiksvall, och Hasse rådde Anton att försöka ha ett öppet sinne mot jobb han inte var så bekant med – kanske fanns det ett okänt jobb där ute som passade honom perfekt?

Det ena ledde till det andra, och en dag ringer Anton till Hasse och meddelar att han har varit på intervju för ett intressant jobb. Hasse blev först förvånad, men sen inte alls förvånad, då han visste att Anton hade det i sig och att han hade goda chanser att lyckas på arbetsmarknaden om han bara gav sig själv chansen. Anton genomförde en kanonintervju som gav honom en plats i Team Hemglass!

Arbetsgivaren är supernöjd med rekryteringen, och även de ser att Anton besitter stor potential; han är lojal, social, nyfiken, orädd och målmedveten – egenskaper som Anton inte visste att han hade.

Att strunta i sina förutfattade meningar, eller i alla fall ompröva dem, är ofta väldigt berikande för ens personliga utveckling. Dessutom kan man, som i exemplet med Anton, få riktigt bra lön för mödan!

Här är Antons egna ord om tiden på Curonova och om den kommande anställningen:

”Min tid hos Curonova har varit helt fantastisk med tanke på den hjälp och kunskap jag har fått, både inom jobbsökande och min personliga utveckling. Jag vill tacka Curonova, men framför allt min Matchare Hasse, som har stöttat mig och hjälpt mig framåt från dag ett – det är något jag aldrig kommer glömma! Inför mitt kommande jobb känns det väldigt kul, det är ett jobb som jag tror kommer att utveckla mig som person.”

Vi vill tacka så mycket för oss Anton, och säga lycka till på det nya jobbet!

Letar du jobb?
Vi kan hjälpa dig! Klicka på knappen nedan.
Ansök
Publicerad 
April 8, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Visa alla
Kunde inte hitta blogginlägg.