H

​​ussam fick jobb som kontorsvärd hos Curonova efter att ha deltagit i Rusta och Matcha hos oss. Nu delar han med sig av sin historia, och hoppas kunna peppa andra arbetssökande i deras resa.

”Mitt namn är Hussam, jag bor i Fagersta och jag har bott i Sverige i 6 år. Jag har jobbat med lite olika saker både här och i mitt hemland. Där drev jag en butik, jobbade med ungdomar, designade och inredde hus och jag har även varit försäljningschef i Dubai och i Saudiarabien. I Sverige har jag jobbat inom trävaruindustrin i några år.

Efter att jag blev arbetslös för ett par år sedan trodde jag att jag inte skulle kunna komma i arbete något mer på grund utav min ålder. Det visade sig vara fel, då jag nu fått jobb och arbetar som kontorsvärd i Fagersta och Ludvika hos Curonova!

Det känns fantastiskt att gå till jobbet varje dag, där jag nu har möjlighet att hjälpa andra som är arbetslösa till studier eller arbete.  Här får jag också använda mitt modersmål, arabiska, som språkstöd, och min kunskap om olika kulturer kommer till sin rätt.

Jag trivs väldigt bra med jobbet och mina härliga kollegor!

Curonova kommer att bli Sveriges bästa leverantör av Rusta och Matcha tror jag, då de håller vad de lovar och gör allt för att arbetslösa ska hitta jobb! Så var du än bor i Sverige och vad du än drömmer om kan Curonova hjälpa dig vidare mot jobb om du är arbetssökande. Om du skriver in dig hos Arbetsförmedlingen och vill gå Rusta och Matcha – välj Curonova!”

Det är duktiga och drivna kollegor som Hussam som gör det möjligt för oss att hjälpa så många till jobb – så tack Hussam, säger vi på Curonova!

Letar du jobb?
Vi kan hjälpa dig! Klicka på knappen nedan.
Ansök
Publicerad 
July 7, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Henry Englund

Visa alla