M

EDARBETARNA PÅ CURONOVA har gedigen bakgrund inom allt som har med arbetsmarknad och utbildning att göra. Vissa har tidigare kanske arbetat som rekryterare på bemanningsföretag eller som lärare. De talar många olika språk och kan vara med som språkstöd. De är studie- och yrkesvägledare som guidar rätt i utbildningsdjungeln och agerar support inom administration och utbildning som bidrar till att system fungerar och information kommer fram. De är callcenter-medarbetare som besvarar frågor som rör Curonovas tjänster. Alla har olika superkrafter och förmågor och arbetar inom de områden där denna förmåga kan utvecklas och nyttjas.

Säg hej till medarbetarna som guidar dig rätt

Alicia Attfors
Alicia Attfors, matchare, utbildare/systemsupport, Göteborg

Hallå där, Alicia! Vad är din superkraft?
Jag vill nog säga att jag är duktig på att se detaljer. Och att kunna se arbetsprocessen utifrån, för att sedan förklara det på ett pedagogiskt sätt så att andra kan förstå.

Hur länge har du jobbat på Curonova?
Cirka ett år.

Vad tycker du är roligast med jobbet?
Att jobba med problemlösning, att vara behövd, att jag gör något som gör skillnad. Att skapa något som används är roligt, jag är mån om att allt ska funka och att alla ska förstå.

Hur har du nytta av din superkraft på jobbet?
Det växte när andra kom till mig för att jag var bra på att visa. Jag är tålmodig och kan visa flera gånger så att mottagaren förstår. Dessutom är jag pedagogisk, har öga för detaljer och kan göra mycket samtidigt. Det är inte främmande för mig att ha många bollar i luften, eftersom jag arbetar med både systemsupport och utbildning. Jag har ett intresse för det, som ökade när företaget växte och vi skulle införa ett nytt system.

Anna Johansson
Anna Johansson, matchare, admin/support, Jönköping

Hallå där, Anna! Vad är din superkraft?
Min bästa förmåga i denna roll är att jag är väldigt strukturerad, ordningsam, har bra minne och koll, helt enkelt! Jag använder dessa förmågor dagligen. Jag har dessutom en pedagogisk utbildning bakom mig. På Curonova arbetar jag med support och administration och jobbar mot kollegor i Jönköping, Halland och Göteborg.

Hur länge har du jobbat på Curonova?
Jag har jobbat i cirka ett år och har provat olika uppgifter. Jag har till och med själv varit deltagare. Jag trivs här och mår bra.

Vad tycker du är roligast med jobbet?
Det är roligt att jag har kunnat hitta nya sidor av mig själv. Jag tycker om att hjälpa mina kollegor och att organisera.

Hur drar du nytta av din superkraft på jobbet?
Att jag är strukturerad gör nytta på jobbet, eftersom jag lättare kan hjälpa mina kollegor. Jag tycker om att vara mångsidig och kunna bolla många saker samtidigt. Det blir aldrig tråkigt när det är så varierat

Sozdar Mohamad
Sozdar Mohamad, matchare, språkstöd, Oskarshamn

Hallå där Sozdar! Vad är din superkraft?
Jag är flerspråkig och därmed, förutom matchare, även språkstöd i arabiska och kurdiska. Att jobba med människor och hjälpa andra är jätteroligt. Av egen erfarenhet vet jag hur stort det är att komma till ett nytt land. Jag fokuserar alltid på möjligheter istället för hinder och tror på att varje person har något som gör den unik. Min största superkraft är att jag alltid utmanar mig själv, och jag har stor energi som jag kan använda för att motivera andra till att börja bygga sin framtid.

Hur länge har du jobbat på Curonova?
Jag började jobba april 2020.

Vad tycker du är roligast med jobbet?
När man får resultat på jobbet och känner att man hjälper andra, det i sig är en superkraft. Härliga kollegor är också roligt. Det bidrar till en bra arbetsmiljö och för med sig bra resultat.

Hur drar du nytta av din superkraft på jobbet?
Jag hjälper bland annat de som är nya i Sverige, eftersom jag kan flera språk. Jag är glad över samarbetet vi har på Curonova. När man trivs sprids den positiva energin till deltagarna också.

Vad är din superkraft?

Curonova KAN arbetsmarknaden!

Genom kvalité, ansvar och närhet, matchar vi dig till ditt nya jobb eller utbildning! Vill du veta mer hur du kan få hjälp, kontakta oss här

Vi stöttar och hjälper dig till ditt nya jobb eller studier genom tjänsten Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen.
Läs mer om detta här - Curonova Rusta och matcha

Publicerad 
November 14, 2021
 i 
Curonova
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Claudia Zawadzki

Visa alla