B

emanningsföretaget Kombi konsult erbjuder företag kompetent bemanning för många olika typer av industriellt arbete. Kombi konsult bemannar huvudsakligen företag vars verksamhet består i olika typer av industriell produktion, kranoperation, byggnation, snickeri, etcetera. Verksamheten växer i rasande takt, och det finns därför ett behov av att rekrytera nya duktiga medarbetare som kan vara med och förse Kombi konsults kunder med bemanning av högsta klass.

Medan Kombi konsult lider brist på medarbetare sitter Curonova tvärtom på en stor pool jobbsugna deltagare, många med rätt kompetens för att möta Kombi konsults behov. Det var därför ett självklart val för Kombi konsult att inleda ett samarbete med Curonova. Att jobba inom industrin är roligt och omväxlande, då man ofta jobbar på olika platser från dag till annan. Det är dessutom en ständigt växande bransch, med framtiden för sig. Genom Rusta och Matcha kan de deltagare som är intresserade av, eller redan har erfarenhet inom, industribranschen matchas ihop med Kombi konsult. Det blir en win-win för alla inblandade!

Denna typ av samarbeten där vi kan hjälpa företag såsom Kombi konsult att hitta nya medarbetare är precis vad ”matcha” i Rusta och Matcha står för. Med vårt breda kontaktnät matchar vi rätt person med rätt jobb. Efter att Kombi konsult kommunicerat vad för typ av medarbetare och med vilken kompetens de söker kan våra Matchare enkelt hitta precis rätt person för jobbet, då de har nära kontakt med sina deltagare och känner till deras förutsättningar och önskemål.

I vissa fall kan Kombi konsult anordna relevant utbildning för sina nya medarbetare om sådan saknas. Råkar det vara så att en deltagare inte når upp till kraven på kompetens som krävs, och inte heller kan få den på plats, kan vi på Curonova givetvis hjälpa denne med att hitta rätt vidareutbildning. Ibland är ett jobb man vill ha men inte kan få den bästa vägvisaren för vad man borde plugga!

Vad är Rusta och Matcha?

Rusta och Matcha är ett program där arbetssökande får hjälp och stöd att hitta ett nytt jobb eller nya studier. När man deltar i Rusta och Matcha får man en personlig ”Matchare” (vårt namn för våra jobbcoacher), som hjälper en genom hela processen.

Utöver regelbundna möten med sina respektive Matchare har våra deltagare tillgång till livesända seminarier och workshops via Curonova TV, vår egen lärportal där man kan läsa massvis med olika kurser, lärorika artiklar i vår tidning Jobbnytt, hälsofrämjande åtgärder, och mycket, mycket mer!

Läs mer om Rusta och Matcha

Läs mer om Kombi konsult

Letar du jobb?
Vi kan hjälpa dig! Klicka på knappen nedan.
Ansök
Publicerad 
March 17, 2022
 i 
Samarbeten
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Henry Englund

Visa alla