STENBOCKEN

STENBOCKEN

Grattis! Det kommer in ett spännande erbjudande till dig! Något du faktiskt önskat. Men ingenting är klart förrän ett kontrakt är påskrivet så fortsätt att söka jobb.

KRÄFTAN

KRÄFTAN

Kontrakt! Plötsligt händer det! Det är ett yrke du egentligen inte alls tänkt på men sökt ändå. Ibland är det verkligen så att universum talar till en! Ta personliga kontakter och var social.

LEJONET

LEJONET

Du är en stark ledare och kommer att ta dig till ditt mål. Men just nu kommer du kanske in på en arbetsplats som inte innebär ledarskap. Sänk garden lite och sök bredare.

VATTUMANNEN

VATTUMANNEN

En spännande månad för dig! Kanske kommer ett jobb du inte riktigt tänkt dig, men det kan bli till någonting mycket bättre, kanske till och med två jobberbjudande.

JUNGFRUN

JUNGFRUN

Det blir någon typ av nystart och du kan vänta dig ett ekonomiskt tillskott. Sprid ut till vänner och bekanta vilken form av arbete du söker och optimera ditt cv på ex Linkedin.

FISKAR

FISKAR

Det kommer ett erbjudande till dig som du verkligen behöver se över. Ett jobb leder ofta till ett annat, så även om det inte är ditt drömjobb är det ett bra jobb just nu.


VÅGEN

VÅGEN

Tveka inte att tacka ja till det erbjudande du får även om lönen inte riktigt är vad du tänkt dig. Det skulle kunna vara ditt drömjobb! Läs på hur du bäst löneförhandlar och säljer dig själv på intervjuer.

VÄDUREN

VÄDUREN

Det kanske inte riktigt blir som du tänkt dig. Ett erbjudande visar sig inte hålla hela vägen. Men ge inte upp! Kanske kan studier vara en väg för dig att gå.

SKORPIONEN

SKORPIONEN

Detta är din månad! Något blev inte som du tänkt dig men faktum är att det nu resulterar i något mycket bättre. Ett kontrakt är på G. Fortsätt kämpa på med ditt arbetssökande.

OXEN

OXEN

Du hamnar i en valsituation där du behöver tänka mer ekonomiskt än på din vilja. Rädslan att ta dig ut i arbetslivet kan sätta käppar i hjulet för dig, men våga mer än du tror att du kan!

SKYTTEN

SKYTTEN

Tänk om och se dig om efter andra yrken än du tänkt dig. På något sätt siktar du faktiskt lite för lågt. Ditt arbeta kan komma via en vän, så mingla runt och träffa människor.

TVILLINGARNA

TVILLINGARNA

Dina ansökningar kommer att ge resultat men inte riktigt än. Ha tålamod och ge inte upp! Gör få men bättre ansökningar och rikta cv och personligt brev lite mer till jobbet du söker.

Publicerad 
November 14, 2021
 i 
Jobbhoroskop
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Visa alla
Kunde inte hitta blogginlägg.