N

är man startar en webshop underlättar det om man har erfarenhet från branschen. Joakim Hasser som varit med och byggt upp verksamheten har tidigare arbetat med försäljning och internethandel, och har varit med och startat ett par webshopar på tidigare arbetsplatser. Nu arbetar han som handledare på Curonovas arbetsträning och ansvarar för secondhand-shopen ReWardrobe.

Joakim Hasser
Joakim Hasser är en av dem som var med och startade Curonovas webshop ReWardrobe.
Ellen
Ellen är AD och gör annonser och banners till sociala medier

IDÉN VÄXTE FRAM under förra året när medarbetarna inom ett av Curonovas andra arbetsmarknadspolitiska program bol-lade idéer. Curonova vill skapa relevant arbetsträning för personer som har behov av arbetsträning för att komma närmare arbetsmarknaden. Internethandeln och miljömedvetenheten växer, Curonova är med i den digitala expansionen, vill bidra till en bättre värld och finns där utvecklingen sker. Det har gått bra för ReWardrobe sedan starten i höstas. Kännedom om ReWardrobe sprids tack vare kollegor som berättar för vänner och bekanta. Verksamheten är också aktiv på Facebook, Instagram och annonserar i Jobbnytt. Det finns även planer på att inom kort synas på flera ställen och på olika sätt. ReWardrobe har tillfört flera olika arbets-uppgifter inom arbetsträning på Curonova. Insamling av kläder, sortering och tvätt, fotografering och många administrativa uppgifter, exempelvis bildredigering, webredigering, uppläggning av produkter och navigering på sidan. Samt logistik, med orderplockning, packa och skicka iväg paket. Det finns även en person som gör annonser, banners och bilder som används på Rewardrobe.se samt Facebook och Instagram.
– Det som är så bra med ReWardrobe inom vår arbetsträning är att alla arbetsupp-gifter även kan utföras på våra andra orter runt om i landet där vi har arbetsträning, till exempel Farsta, Växjö och Sollefteå. Även om lagret ligger i Vällingby, kan insamling av kläder, tvättning, fotografering och upp-läggning av produkter ske där vi har vår arbetsträning.

– Stöd Curonovas arbetsträning och köp kläder på www.rewardrobe.se och följ oss på Facebook och Instagram, säger Joakim Hasser.

Curonova KAN arbetsmarknaden!
Genom kvalité, ansvar och närhet, matchar vi dig till ditt nya jobb eller utbildning! Vill du veta mer hur du kan få hjälp, kontakta oss här

På uppdrag av Arbetsförmedlingen arbetar vi med flera olika koncept för arbetsträning.
Läs mer om vår arbetsträning här.

Arbetsträning passar personer som varit ifrån arbetsmarknaden en längre tid och behöver stöd och rutiner för att komma tillbaka ut på arbetsmarknaden.
Läs mer om ett av våra projekt inom arbetsträning - Rewardrobe

Publicerad 
November 14, 2021
 i 
-kategorin

Mer av 

Visa alla
Kunde inte hitta blogginlägg.