E

n rundvisning på Bergeå Kem och Vattentvätt ledde till jobb för Dembo!


Vår viktigaste uppgift som kompletterande aktör till arbetsförmedlingen är att vara den som matchar arbetssökande med arbetsgivare, så när matchare Anja fick kontakt med Kristian Bergeå på Bergeå Kem och Vattentvätt i Falun började arbetet med att utifrån deras kravprofil plocka fram några intressanta kandidater från våra deltagare. Några dagar senare åkte Anja tillsammans med deltagarna till tvätten. De fick en rundvisning där Kristian berättade om tvätteriets spännande historia och utveckling, och besöket avslutades med att deltagarna speed-intervjuades. Dembo som har tidigare erfarenhet från idrotts- och skolvärlden var redo att testa något nytt, och när matcharen berättade om jobbet nappade han omgående. Det resulterade i att Dembo fick jobb i produktionen på tvätteriet, och han trivs mycket bra med arbetsuppgifterna och kollegorna!

Detta är bara ett exempel på hur en vardag kan se ut hos Curonovas fler än 100 matchare runt om i landet. Vår förmåga att med framgång matcha rätt arbetssökande med rätt arbetsgivare har resulterat i att vi i många mätningar (däribland i Dalarna) fått högsta betyg av arbetsförmedlingen. Vill du ha den bästa möjliga hjälpen till nytt jobb eller studier, tveka inte att höra av dig till oss!

Blir du inspirerad av våra solskenshistorier och vill ta tag i jobbsökandet?

Personerna i våra solkskenshistorier har alla gått programmet Rusta och Matcha, vilket är en tjänst Curonova erbjuder via Arbetsförmedningen. När du går Rusta och Matcha hos oss på Curonova kan du känna dig trygg i att du får de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt jobbsökande, precis som våra solskenshistorier vittnar om!

Är du också intresserad av att delta i Rusta och Matcha och låta oss hjälpa dig till ditt nya jobb, eller kanske nya studier? Fyll då i vårt ansökningsformulär, så kontaktar vi dig!

Har du också deltagit i Rusta och Matcha hos oss och vill inspirera andra med din solskenshistoria? Kontakta oss, vi delar den gärna!

Publicerad 
February 10, 2022
 i 
Solskenshistorier
-kategorin
Dela artikeln på sociala medier:

Mer av 

Henry Englund

Visa alla